Jeg har været advokat siden 2003 og har beskæftiget mig med bank- og finansret i cirka 15 år.

I oktober 2017 blev jeg selvstændig advokat for at få mulighed for at arbejde som en fleksibel ressource i juridiske afdelinger i finansielle virksomheder. Siden da har jeg haft opgaver hos Danske Bank, Investeringsfonden for Udviklingslande og  Skandinaviska Enskilda Banken.

Indtil september 2017 arbejdede jeg i den juridiske afdeling i Skandinaviska Enskilda Banken i København. I afdelingen arbejdede vi tæt sammen med forretningen og kom vidt omkring fagligt. Jeg beskæftigede mig primært med finansiering, herunder lånedokumentation, sikkerheder, supply chain financing, trade finance, men også med generel erhvervsret.

Inden jeg kom til SEB arbejdede jeg hos Gorrissen Federspiel, hvor jeg fortrinsvis beskæftigede mig med bank og finans med hovedvægt på regulatoriske emner.

Som person sætter jeg pris på at være tæt på og forstå den forretning jeg arbejder med, og jeg trives bedst i krydsfeltet mellem forretning og jura. Jeg gør mit yderste for at levere forretningsorienteret og værdiskabende rådgivning.

Yderligere information om min arbejdserfaring og uddannelse:

Arbejdserfaring:

 • Indehaver af Charlotte Fredborg Advokatanpartsselskab siden oktober 2017.
  • P.t. indstationeret til Skandinaviska Enskilda Banken, Danmark, hvor jeg hovedsageligt rådgiver om kapitalforvaltning og investeringsfonde.
  • I perioden maj til juni 2018 indstationeret til Investeringsfonden for Udviklingslande, hvor jeg arbejdede med projektfinansiering.
  • I perioden december 2017 til februar 2018 og juni – juli 2018 indstationeret til Danske Bank, til afdelingen C&I Legal Loans & Cash Management i København.
 • In-house advokat hos Skandinaviska Enskilda Banken, Danmark, fra 2010-2017. Mine arbejdsopgaver omfattede bl.a.:
  • Bistand til afdelingerne Large Corporates & Financial Institutions, særligt Corporate Coverage, Transaction Banking og Mid-Cap Acquisition Finance, med løbende juridisk rådgivning, herunder udfærdigelse og forhandling af lånedokumentation, herunder LMA- dokumentation (investment grade og leveraged), akkvisitionsfinansiering og finansiering af fast ejendom, udfærdigelse af sikkerhedsdokumenter og garantier, rådgivning om og håndtering af nødlidende engagementer, cash management m.v.,
  • løbende rådgivning om og udfærdigelse af dokumentation relateret til supply chain financing og tråde finance,
  • rådgivning om sikkerheder, tinglysning og generel erhvervsret,
  • bistand til Investeringsforvaltningsselskabet SEBInvest A/S og private banking,
  • medlem af en kreditkomité.
 • Advokat og advokatfuldmægtig hos Gorrissen Federspiel fra 2001-2010.
  I årene 2002-2010 var jeg tilknyttet Gorrissen Federspiels afdeling for bank og finans og beskæftigede mig primært med regulatoriske forhold, lovgivningen vedrørende investeringsforeninger mv. og spørgsmål relateret til udbud af finansielle tjenesteydelser i Danmark. Fra 2001 til 2002 arbejdede jeg primært med fast ejendom, insolvens, M&A, selskabsret, proces og immaterialret.
 • Fuldmægtig i Forsvarsministeriets departement fra 2000-2001, hvor jeg beskæftigede mig med fast ejendom og miljøret.

Uddannelse

Advokat i 2003.
Cand.jur. Aarhus Universitet i 2000.
LL.M. i European Legal Studies, University of Bristol, 1999.

Kurser m.v.

Jeg har deltaget i en række kurser inden for bank og finans og relaterede emner, herunder om MiFID II, LMA-kurser i Investment grade documentation, leveraged documentation og super senior documentation samt Euromoney-kurser i advanced loan documentation og swaps. I 2013-2015 deltog jeg i JUCs netværk for bank og finans.